Min søte misjon

Min misjon er å få desserten tilbake på norske bord. 

Derfor skal jeg lage sunn dessert så ofte jeg lyster. Oppskrifter som kroppen blir glad for!

DSC_0323

Sjokolademousse av avocado, kakao og blåbær

Alle mine desserter har:

– Lav GI. Det er viktig for meg å nyte søtsaker uten å skyte blodsukkeret til himmels

– Nyttig næring. Jeg bruker ingredienser rike på protein, nyttige karbohydrater, antioksidanter og annet snacks. For meg er det viktig at det du spiser ikke bare skal være søtt, men godt for din kropp.

Jeg prøver å lage noe for alle.Det blir ikke bare desserter, men måltider,  frokost, smoothie, snacks, kaker og selvsagt- desserter.

Selv følger jeg ingen diett, men jeg prøver å spise lite av unyttige karbohydrater og minimalt sukker. Er også generelt nysgjerrig og plukker opp tips her og der.  Jeg kommer blant annet til å lage snacks og desserter som er glutenfrie, lavkarbo, Paleo, proteinrike, kalorifattige. Desserer av frukt og grønnsaker. Litt av hvert.

Matreisen har allerede begynt og jeg er helt overhveldet over alle produkter og bakemetoder ute der. Jeg hadde vel aldri tidligere trodd jeg skulle lage cookies av kiketerter, eller brownies av søtpotet…! Gøy er det, og veien fortsetter. Har du forslag til oppskrifter jeg må teste er det bare å maile meg.

DSC_0670

Her er bilde av mørk sjokoladekake av avocado og kokosmel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s